Umělé travní koberce

UMĚLÉ TRÁVNÍKY ROYAL GRASS

ROYAL GRASS STŘEŠNÍ ZAHRADA 2

ROYAL GRASS STŘEŠNÍ ZAHRADA

ROYAL GRASS STŘEŠNÍ ZAHRADA

DAHLIA®, zeleň od A do Z, s.r.o. je  výhradním partnerem v oblasti distribuce a profesionální instalace umělých trávníků značky ROYALGRASS® v České republice  a je partnerem firmy M4Green, která je pro  ROYALGRASS® výhradním partnerem v oblasti distribuce a profesionální instalace umělých trávníků a v rámci Východní Evropy. 

 

Umělé travní koberce

 

  • Spoléháme se na profesionální službu v oblasti instalace vykonávající přímo našimi profesionálními pracovníky se skvělými zkušenostmi.
  • Bez zavlažování můžete ušetřit až do 50% stočného měsíčně.

 

 

Pravděpodobně víte velmi dobře kolik času a energie trvá nejen vytvořit skvěle vypadající trávník, ale i to, aby to tak zůstalo. Naše trávníky značky Royal Grass ® nabízí nespočetné množství výhod:

  • krásně zelený trávník za všech okolností – bez vody a při minimální údržbě
  • trávník, který vydrží intenzívní používaní, bez toho, aby vznikli vytrhnuté “holé” místa nebo hnědé skvrny
  • Udělejte to a předejte dál svojí sekačku! Tu už nebudete potřebovat, ani se nebudete muset vypořádat s ročními náklady na postřiky, dosévání a likvidace plevelů.
  • Nejlepší na tom je, že naše trávníky můžete nainstalovat na místech kde normální tráva nebude růst, či už je ve stínu, pod střechou, nebo dokonce na balkóně nebo střešní terase.
  • Royal Grass ® trávníky jsou nádherně měkké na dotyk a mají zaručenou dlouhou životnost, stejně jako 8 – letá záruka na UV-stabilitu a barevnou stálost
  • Přírodní V-tvar
    Stébla Vláken použité pro Royal Grass ® napodobují přirozené stébla trávy. Rovněž jako přírodní tráva, je struktura vlákna ve tvaru “V”. Robustní zadní strana vlákna zajišťuje, že vlákna zůstanou vzpřímená. Výsledkem je neuvěřitelně odolný a realisticky vypadající trávník. Tento tvar vlákna je patentovaný pro Royal Grass ® a všechny výrobky se vyznačují svojí jedinečností vláken V-tvaru a jsou v kombinaci s dekorativní hodnotou přírodního vzhledu.